Összetevők: 100% lenmag
Felhasználása: köretnek, kásának, sütéshez-főzéshez. Házilag elkészített péksütemények, pogácsák tésztájába, tetejére is szórhatjuk.
Átlagos tápérték 100 g termékben |
Energia |
2234 kJ / 534 kcal |
Zsír |
42 g |
– amelyből telített zsírsavak |
<3,7 g |
Szénhidrát |
27,9 g |
– amelyből cukrok |
1,5 g |
Rost |
27,9 g |
Fehérje |
18,3 g |
Só |
<0,1 g |
A lenmagot sokáig csak a ruhaiparban használták előszeretettel lenvászon ruhák készítéséhez. Napjainkban számos kutatást követően bebizonyosodott, hogy a lenmagban számos olyan anyag van, amelyek elengedhetetlenek az egészségünk megőrzéséhez. Egyik közülük az esszenciális zsír, ami az egyik legtisztább tápanyagforrásnak számít napjainkban. Jótékonyan hat az ízületi megbetegedésekre, kiváló bőrgyulladás csökkentő, valamint az emésztésre is jótékony hatással lehet.
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul. A webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal.
Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!