• waffel
  • Kürtös Kalács
  • Muffin
  • Gyros
  • Muffin

dietabt.hu | Gluténmentes élelmiszerek gyártása és forgalmazása

Sajtóközlemény

gyakornoki program a Diéta Bt.-nél

2020/07/07

A GINOP-5.2.4-19 Új gyakornoki program keretében pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban című pályázaton a Diéta Bt. 2,96 millió forint összegű 100 %-ban vissza nem térítendő, európai uniós támogatást nyert. A Széchenyi 2020 program keretében megvalósult projekt a közvetlen munkateremtés által elősegítette a szakképzésből kilépő fiatalok elhelyezkedését, amely által munkatapasztalatot szerezhettek. A 25 év alatti fiatal szakképesítéssel rendelkező pályakezdők munkahelyi tapasztalatainak segítése mellett a vállalkozás támogatása is megvalósult.

A GINOP-5.2.4-19-2019-00018 azonosító számú nyertes pályázat keretében a Diéta Bt. 1 gyakornokot foglalkoztatott 6 hónapon keresztül. A pályázati támogatásból kifizetésre került – a projekt megvalósítási időszaka alatt – a gyakornokok teljes bér- és járulék költsége, valamint részarányosan a mentor bér- és járulékköltségei. A beruházásnak köszönhetően a vállalkozás 1 új munkahelyet teremtett. A fejlesztés eredményeként a munkahely tárgyi feltételei is javultak. Egy darab DGF töltőgép került beszerzésre, mely eszköz hatékonyan segíti a mindennapi munkavégzést, a termékbővítés lehetőségét.

 


Sajtóközlemény

gyakornoki program a Diéta Bt.-nél

2018/11/30

A GINOP-5.2.4-16-2017-02347 Gyakornoki program a Diéta Bt.-nél keretében pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban című pályázaton a Diéta Bt. 6,64 millió forint összegű európai uniós támogatást nyert. A Széchenyi 2020 program keretében megvalósult projekt a közvetlen munkateremtés által elősegítette az iskolarendszerű képzésben első szakképesítést szerzett tanulók elhelyezkedését. A 25 év alatti fiatal szakképesítéssel rendelkező pályakezdők – akik tanulószerződés keretében sajátították el szakmájukat -, munkahelyi tapasztalatainak segítése mellett a vállalkozás támogatása is megvalósult.

A GINOP-5.2.4-16-2017-02347 azonosító számú nyertes pályázat keretében a Diéta Bt.
2 gyakornokot foglalkoztatott 9 hónapon keresztül. A pályázati támogatásból kifizetésre került – a projekt megvalósítási időszaka alatt – a gyakornokok teljes bér- és járulék költsége, valamint részarányosan a mentor bér- és járulékköltségei. A beruházásnak köszönhetően a vállalkozás 2 darab új munkahelyet teremtett. A fejlesztés eredményeként a munkahely tárgyi feltételei is javultak. Két darab elektromos asztali mérleg, 1 db hordozható látványkemence,
1 db elektromos cukrászati ostyasütőgép és egy habverő-keverőgép került beszerzésre, mely eszközök hatékonyan segítik a mindennapi munkavégzést, a termékbővítés lehetőségét.

Készítette: M-Design
Diéta Bt. © 2021